View Single Post
Staro 28.07.2017., 00:46   #8641
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Sjecam se davne 2000 na proljece kak sam se brusio na novu telku. Planirao sam kupit pristojan tv za ne previse novaca a u nekoj buducnosti bi kupio playstation 2 konzolu (koja u to vrijeme jos nije bila izasla), najvise zbog dvd playera koji se tada činio kao čudo tehnike. Prvi korak je bila kupnja tv-a te je izbor pao na philipsa 28pt4475. Made in France iskesirao 3500kn. Iako samo 50hz i sa osnovnim funkcijama slika je na mene ostavila dojam vau. Malo vise od gdinu dana nakon toga dosao je i famozni ps2 čiji me je dvd player posteno razočarao.
Uglavnom sa tv-om sam bio jako zadovoljan i koristio ga godinama. Nakon nekog vremena ga proslijedio starcima. Dan danas radio ko beba bez i jedne greske. Prije par mjeseci ga zbog toga pocastio malo kvalitetnijim scart kablom i slika jos koju nijansu svijetlija kao i zvuk koji se poboljsao.Jos očita lekciju glede sd signala čak i tvom novom 65xe9005 u nekim situacijama. Dakle nije bio top model tada niti je kostao nekakvo bogatstvo.
Druga je stvar sto si ti mozda naletio na sony-a koji se negdje početkom dvijetisućitih jako pokvario bas u tv segmenu. Na jako losem glasu su bili spanjolski trinitroni na kojima bi slika nakon nekog vremena poblijedila a geometrija je bila losa.
Ne mogu se niti sloziti sa tvrdnjom da su svi danasnji jeftini lcd-i lost. Dapace rekao bi da su ovi skuplji precjenjeni jer generalno ne nude neznam koliko bolji kontrast od ovih jeftinijih ili vidljivi kut
darkijas je online   Reply With Quote