View Single Post
Staro 27.07.2017., 22:26   #32
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
I bas zato sto te mice iz te kategorije, potrosis toliko vise novaca. S pokazateljem rezultata kojeg si naveo i smatras nebitnim, gubis mogucnost dozivljaja istog. Tako da ja ne vidim problem, a onda niti smisao tvoje opaske da su testovi besmisleni.

Jer hej, ionako vecinu toga sto spada u "pc user domesticus vulgaris" mozes napraviti na ARM-u iz mobitela.
Za koliko korisnika je Cinebench bitan, po tvojoj procjeni, od ukupnog broja ljudi na pcekspert forumu? Da ono baš rendaju satima i danima za neke novce, ili čak iz hobija u Maxon Cinema 4D? I zašto je bolji od povray-a ili blendera

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
E tocno u sridu, nisi mogao bolje recenicu sloziti nego sto jesi....

Uhvatili se testirati Ryzen 3 i onda mu opale prastari i5 2500K ( ajd jos ima smisla ) i i5 7500 koji trenutno bjezi koliko ? 500kn ?

Zakljucak boze pomozi... ono, ma OK su ti procovi ali nije to to... ono nema 8/16C/T/guze itd... malo je...

Malo u odnosu na sta ? Perjanice Intelove ili AMD-ove tak svejedno...

Osobno ne mogu vjerovati da u testu nema bar JEDAN i3 bilo koje generacije ili Pentium bilo koji, a mogli su makar onda stavit koji FX, imalo bi vise smisla

Ajmo usporediti Tomu Vinkovica ( btw odlican traktor ) sa John Deere i modelom John Deere na zalasku karijere. Modeli s velikim tockovima.

Ja baš htio pogledat kolko sam se zeznuo sa ovim 8320E, a sad moram kopat dalje...a mislio izbjeć ananada ili tomislava
segregator je offline   Reply With Quote