Citiraj:
Autor Bubba
Ima, ako to ponavljas dva sata, pa onda izgubis 48 minuta zivota. Jer to je u mjesec dana rada 16 izgubljenih sati, sto je dva radna dana, sto je svega nesto vise od 300kn/h, sto je pak prosjecna cijena koju neka tvrtka Xyz d.o.o. u Hrvatskoj naplacuje za razno razne IT usluge. Sto je ako freelanceas za 50kn/h isplativno u 6 mjeseci. I ja govorim opcenito, ali...
|
E ali ako neko umjesto jednog videa mjesečno obrađuje videa 16 sati dnevno, onda to meni nije kategorija "pc user domesticus vulgaris" nego ipak profi upotreba...ponavljanje bilo kakve radnje u tolikom broju puta ili za xxx kn/h te miče iz te kategorije
Citiraj:
Autor Eladio
Da se vratim samo malo na temu.. realno ovom testu fale I3 procesori kojima ryzeni 3 i konkuriraju.. dodao bih da bi bilo lijepo vidjeti u ovom testu i pentiume 2c4t koji su i dalje s razlogom vrlo popularni..
to je ono što možda i više ljude interesira, direktna usporedba s direktnom konkurencijom.
|
meni najviše fale buldožeri, ali Krešo valjda računa da mi koji ih imamo ćemo ionako nastaviti kupovati AMD, a pretpostavljam da navija za AMD
pa želi stvoriti što više konvertita