ajde prvo probaj na stock dobiti stabilno a onda traziti max OC, ovo 2040MHz mi je too much za 470/570, meni na windowsu nisu preko 1900MHz radile stabilno, rusilo se nakon par sati
za mod, kao sto je de.fand rekao, kopiraj 1500 strap i ostavi da vrti par sati na default clockovima
sto se tice smOS, imas doslovno 15 min posla, skines image, stavis na usb pomocu hddrawcopy, kad zavrsi editiras config tako da stavis svoj mail, save i ustekas usb u rig, kad se upali logiras se preko drugog kompa u control pannel, podesis config od minera i podesis OC, kad stisnes save sam se reboota i povuce postavke
Citiraj:
Autor dada-as
@vacs
Da kuzim sto zelis reci, ovo pisem cisto po onom sto akze afterburner. Barem je neko mjerilo ako i nije tocno, ako po nekim postavkama pokazuje 80 watti, a po drugima 100, mozemo reci da po ovim drugima vise struje trosi. Iz stekera rig trosi 750 - 800 wati.
|
nije stvar sto mi znamo koliko stvarno trosi nego sto pocetnici ne znaju pa ako citaju tvoje postove mislit ce da je za 6 grafi dovoljno jedno napajanje od 700w, ili pisi kako je stvarno stanje ili nemoj uopce spominjati potrosnju koja ti sad ujedno nije ni bitna nego stabilan clock, kad dodes do max oc onda ces polako spustati napon da nades gdje se rusi