View Single Post
Staro 29.01.2003., 03:35   #26
Robert_L
Premium

Robert_L's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by RippeR
. Dok XP je vise kic nego operativni brzo ce to shvatiti ljudi jer ima mnogo stvari koje nema 2K, malo je laksi konfiguraciji, ali lako pada, i sto je jos gore lako se krakuju paswordi, korisnika...... a i preko mreze zna da se lako obori dok 2K samo kulira na sve ovo ........
dok se ponasa fino, na novoj konfiguraciji Athlon XP 1700+ 256 ....
i da sa cime je poceo forum mislim da ga je tip hibernirrao ili ga je ostavio da se sam hibernira posle odredjenog vremena pa nije, xp dobro zapisao memoriju, i pojavljuje se error, a inace to mu je bag medju ostalim bagovima. XP
Moram ti kratit citat da uspijem napisat nešto Spomenuo sam XP u negativnom kontekstu ali ga ustvari koristim i ima dobrih stvari.Jedino čovjek mora imat pristojnu kantu i posložit si sistem kako mu odgovara. Puno feature-a se može maknut (ili stavit) i ubrzat i olakšat rad. Postao sam negdje o tome danas da se ne ponavljam. Jedino mi je fakat nelogičan i neintuitivan taj outlook, kojeg moraju gurat svagdje .