Citiraj:
Autor Ziiky
Poprilicno zastarilo
Quasar + burst i perjaj
Trebas oba. Prvo stavi quasar pa burst. Resetiraj box, pa kreni podesavati redom.
U quasatu ces podesiti putanje dl-a i ostale dumine po zelji, a u burstu (on objedinjuje sve treckere u jedno... Veliku vecinu javnih, a i mnoge private) pokvackaj par najboljih trackera za koje znas da su azurni.
Svaki tracker unutar bursta ima svoje postavke, a kod privatnih moras unjeti svoj user i pass, logicno.
Dalje je sve automatika. U quasaru biras unutar kreiranih kolekcija ili po semi aktualnoga, nakon cega burst povlaci torrent, puni buffer i gledas isti tren.
Podesis tako da te na kraju pita dal zelis zadrzati fajl za kolekciju ili del.
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
|
Zastarjelo možda je, ali radi već godinama ok. Streaming nažalost nije opcija, na trenutnoj lokaciji nemam ADSL nego VIP homebox, znači torrentiranje po noći, gledanje po danu

Isključivo torrent download preko schedulera, ograničeni broj privatnih trackera (BTN, PTP, HDT,...javne ne koristim uopće) i presortiravanje za kasnije gledanje.
Malo me brine kod svih tih Kodi addonova security, da ne ostanem bez accounta na trackeru. Imao sam seedbox godinama i tamo imao složeni auto download preko RSSa i sve ostalo automatika pa ću izgleda morati to opet slagati. Nažalost, ispao sam iz igre oko Kodi addonova

Upravo proučavam Sonarr za koji sam dobio preporuku. Iskustva s time?