Jedno pitanjce, za promjenu malo nisu streamovi u pitanju

Dosad sam što se tiče torrenta koristio libreelec (generic x64 build) + rtorrent addon. Torente bi ručno skidao s provjerenih privatnih trackera. Stari addon je još iz openelec unofficial repoa i nije podržan već dulje vrijeme. Ima nekih bugova, probao sam novije verzije, ali nigdje ne mogu jednostavno namjestiti da mi radi kao i dosad:
1. više watch foldera, po tipovima: videos, tvshows,... u koje bi se ručno ubacivale torrent datoteke
2. download po scheduleru noću da mi ne ometa rad po danu, u privremeni folder, automatski move u pripadne prave foldere, opet po tipu
3. za tvshows odmah i sortiranje po serijama i sezonama, addon bi sam kreirao potrebne poddirektorije po Kodi standardu kako bi se kasnije automatski bez problema ubacile u library.
Dakle, nijedan od tekućih torrent klijent addonova to više ne omogućava, ne bez puno dodatnog posla. U vanilla rtorrentu za dva popodneva nisam uspio namjestiti gore opisani korak 2, LE opet ima svoja ograničenja itd.
Nisam baš u toku s novijim addonovima, ima kakav koji bi mogao poslužiti u tu svrhu?
Addon s automatskim downloadom s trackera je isto opcija, ali onda mora biti provjeren da ne bi popušio accounte na meni važnim trackerima do kojih se teško dolazi