Pozdrav,
servisna primka koju ste dobili za graficku karticu je nasa interna primka i na njoj su navedena zapazanja djelatnika kod zaprimanja te ista nemaju veze sa ovlastenim servisom.
Bez obzira na stanje artikla mi ga nosimo u ovlasteni servis te navedenu primku nitko ne vidi osim djelatnika i kupca (u ovlastenom servisu nemaju uvid u nasu primku nego oni izdaju svoju osim ako citaju ovaj forum pa su sada ustanovili problem sa sarafima koji nedostaju...). Takodjer cijeli proces otvaranja paketa se snima i artikl se istovremeno i slika.
Ne znam koji bi to razlog bio da netko od djelatnika ide skidati sarafe sa graficke jer mi nemamo nikakve troskove oko reklamacija te ne znam kakav bi to bio nas interes da se sabotiraju reklamacije jer mi ne ostvarujemo nikakvu korist ako se reklamacija odbije.
Nama je u interesu imati zadovoljne kupce te se iskreno nadamo da ce ovlasteni servis priznati jamstvo. Da ga ne priznaju mi nemamo nikakve koristi od toga. Isto tako mi ne mozemo niti imamo razlog ponistiti nekome jamstvo jer jamstvo daje uvoznik koji je i naveden na jamstvenom listu zajedno sa uputama kako ostvariti jamstvo. Sve trgovine nabavljaju robu kod istih dobavljaca i svi nose u iste ovlastene servise koji donose konacnu odluku na koju trgovine ne mogu utjecati.
Kako je kolega naveo ovo nije prvi slucaj da nedostaju sarafi i jamstvo nije odbijeno zbog toga tako da nema razloga razradivati teorije zavjere i raditi paniku kada jos nista nisu javili iz servisa a i po dosadasnjim iskustvima trebali bi priznati jamstvo.
Cim dobijemo informaciju iz servisa sustav automatski salje email obavijest sa nalazima servisa. Nadamo se da ce priznati jamstvo kao i u dosadasnjim slucajevima