View Single Post
Staro 24.07.2017., 16:56   #2061
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Nikky,a tu se i ja slažem hoće reći da nema baš svrhe prijavljivati kvar zbog brzine wi-fi-a,jer ih nijedan zakon ne obavezuje ni davati routere sa bežičnim opcijama,
a kamoli odgovarati za manju brzinu bežično ,u 99% slučajeva tehničar ti se neće ni htjeti bežično spojiti ,a ako je žično ok onda je i router ok,ako hoćeš promjenu
routera moraš malo se trikovima poslužiti mada krajnje možda ne odmah sve se ponavlja i prije ili kasnije ćeš svatiti da je za miran san potrebno investirati u svoj
router,ako si malo pratio temu,ta nit se proteže praktički od prvog posta .

Citiraj:
Autor XploD Pregled postova

Ako ćemo provlačiti kabel, onda bi provlačio optički pa postavio ONT i router kod računala. Njega se da nevidljivo provući dok su Ethernet glomazni. Samo ne mogu nigdje naći "produžni" optički kabel za kupiti (da ima mušku utičnicu s jedne strane, a žensku s druge).
za produžiti optički kabel moraš preko t-com to napraviti jer sad imaju opremu za ljepljenje optičkih kablova mada vele tehničari da to nije nikada kao orginal,
ovo kaj ti tražiš je mislim i ja sam tražio pa za taj tip optičkog nisam ništa našao,moraš jednostavno doći u kontakt sa tehničarom i pitati.

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 24.07.2017. u 17:13.
skalar je offline   Reply With Quote