Thnx! Meni ne smeta, ima neki kao ojačivač s donje strane tako da drži PCB ravnim. A to kaj se vidi čip, mi u biti uopće ne smeta, čak mi je bolje jer se tako bolje hlade. Stalno sviježi zrak po njima lagano struji. Jedina možda loša strana te kartice je što ima malo veći custom PCB, pa onak malo štrši prilikom montaže, i teže se pričvrsti na kućište, ali izvedivo je. Ali grafička je jako dobra, snažna, hladna i tiha što mi je najbitnije.
hvala!
Ne smeta me ta ploča iza, niti mi fali. ionako dok je sad sve složeno, preko pleksija se niti ne vidi toliko površina grafe tako da niti nie toliko bitno. Da, custom, how yes no! Ovaj je i više nego zadovoljavajući, imam garu i hladnjak nemam kaj dirati. Super je hladna, tiha i sve je ti top. Ali malo provokativni komentar, moram priznati

S obzirom na situaciju s Protisom....
Moja žena se ne bi s time složila

Kaže da joj je kućište ružno, djetinjasto i nikako se ne uklapa u sobu. Ona bi najradije nešto tipa Node304, bijelo tako da niti ne skužiš da je komp tamo. U biti, kad sam imao node 304, tast me pitao jel to kutija za kruh?