View Single Post
Staro 24.07.2017., 13:00   #2055
XploD
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2017
Imam T-Com optiku sa 100 Mbps download brzinom i dotični router. Do sad sam bio na žici i sve je radilo kako spada. Odlučio sam radni stol prebaciti u drugu prostoriju pa sam se morao prebaciti na Wi-Fi međutim brzine su teški kaos. Nije mi hvatao ni 10 Mbps pa sam nekako uspio Speedporta prebaciti u tu drugu prostoriju (ethernet koji ga povezuje s ONT-om sam kroz rupu u zidu za antenski kabel sproveo u dnevni) i sad su router i laptop u istoj prostoriji, cca metar i po, dva zračne udaljenosti ali ne hvata više od 30-ak Mbps. Negdje sam čuo da je ovaj router katastrofa po pitanju Wi-Fi-a a bio sam skeptičan čim sam vidio da nema vanjske antene. Međutim, vidim da su tu suprotna iskustva.

Je li problem u nekoj postavci? Trenutno sam na godišnjem pa ne mogu provjeriti je li imam AC verziju ili ne, ali dobio sam ga u 12. mjesecu negdje, pa ne znam kad su počeli dijeliti ovaj novi, moguće da imam staru non-AC verziju. U laptopu je Intel Dual Band Wireless-AC 7260 koji podržava AC i trebao bi ići bar do 300 Mbps.
XploD je offline   Reply With Quote