View Single Post
Staro 24.07.2017., 10:18   #2047
redhill
Registered User

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
3000 mAh bi trebalo biti cist fajn za taj 720p ekran(cic), mene to ne bi brinulo. Pitanje je samo koliko je taj SoC stedljiv...
Puno stvari utječe na bateriju i čitao sam da par mobitela s dobrim baterijama odnosno s dobrim kapacitetom se jako brzo trosi. Vec kad kupujem, zelim da kupim mobitel sa sto boljom baterijom.

Ne gledam brand, gledam ulozeno i dobiveno. Ovaj Doogee X5 me izasao 500kn s popustima i kuponom i mislim da sam dobio 100% od njega posebno kad se gleda ulozeno/dobiveno.

Sada zelim preci na visu razinu, kao i sto sam napisao: 2GB, 16GB, 60 Marshmallow, 3500 baterija (toleriram i manje do 3300). Mogu ja uzeti i mobitel sa "slabijom" baterijom, ali smo ako ima dobar hardver odnosno ako je mobitel jako dobro optimiziran.

Također ja svoj mobitel ne puštam ispod 20% osim ako nisam negdje dalje od kuce, a pokusavam ga ne puniti preko 80%, maksimalno do 90% i s vremena na vrijeme ga praznim do 0% i punim do 100%

Nisam neki freak za mobitelima, zato i trazim savjete i pomoc po forumima.

Mozda baterija od gore predloženog Meizua ce dulje trajati odnosno nece se toliko prazniti, nego kod nekog moba s 3500 ili vise.

Jednostavno trazim best buy odnosno mobitel s najboljim omjerom ulozenog/dobivenog.

Kupujem iskljucivo u domacim trgovinama! Ako vec neznate sto mi preporuciti da kupim, mozete i preporuciti neku dobru ili najbolje domacu trgovinu, gdje se moze kupiti mobitel.

Neutrino mi se cini kao dobra trgovina, sa sirokim izborom mobitela, jamstvom do 2 godine za neke mobitele, a i cijene se cine dobre.
redhill je offline   Reply With Quote