Citiraj:
Autor xlr
3000 mAh bi trebalo biti cist fajn za taj 720p ekran(cic), mene to ne bi brinulo. Pitanje je samo koliko je taj SoC stedljiv...
|
Puno stvari utječe na bateriju i čitao sam da par mobitela s dobrim baterijama odnosno s dobrim kapacitetom se jako brzo trosi. Vec kad kupujem, zelim da kupim mobitel sa sto boljom baterijom.
Ne gledam brand, gledam ulozeno i dobiveno. Ovaj Doogee X5 me izasao 500kn s popustima i kuponom i mislim da sam dobio 100% od njega posebno kad se gleda ulozeno/dobiveno.
Sada zelim preci na visu razinu, kao i sto sam napisao: 2GB, 16GB, 60 Marshmallow, 3500 baterija (toleriram i manje do 3300). Mogu ja uzeti i mobitel sa "slabijom" baterijom, ali smo ako ima dobar hardver odnosno ako je mobitel jako dobro optimiziran.
Također ja svoj mobitel ne puštam ispod 20% osim ako nisam negdje dalje od kuce, a pokusavam ga ne puniti preko 80%, maksimalno do 90% i s vremena na vrijeme ga praznim do 0% i punim do 100%
Nisam neki freak za mobitelima, zato i trazim savjete i pomoc po forumima.
Mozda baterija od gore predloženog Meizua ce dulje trajati odnosno nece se toliko prazniti, nego kod nekog moba s 3500 ili vise.
Jednostavno trazim best buy odnosno mobitel s najboljim omjerom ulozenog/dobivenog.
Kupujem iskljucivo u domacim trgovinama! Ako vec neznate sto mi preporuciti da kupim, mozete i preporuciti neku dobru ili najbolje domacu trgovinu, gdje se moze kupiti mobitel.
Neutrino mi se cini kao dobra trgovina, sa sirokim izborom mobitela, jamstvom do 2 godine za neke mobitele, a i cijene se cine dobre.