View Single Post
Staro 23.07.2017., 22:39   #5527
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jel itko još koristi Amis?

Ako da, jel itko dobio kakvu novu opremu koju su najavili posebnim dopisom (!) upućenim krajem 7. mjeseca? Mogli su dopis poslati zajedno s računom, nisu čak morali koristiti ni veći font od onog kojim su napisali obavijest da poskupljuju

Meni ništa nije stiglo, a kako mi ističe ugovor zvao sam ja njih.
Načelno sam zadovoljan uslugom i da je ostao Amis kao samostalan operator potpisao bi ugovor bez da trepnem, ali ovo pod Vipnetom je grozota...

Uglavnom, ne nude baš ništa. Tvrde da ostaje sve kao do sada, iako naravno ne mogu potvrditi do kada. Jedna djevojka je spominjala da bi u 9. mjesecu trebali dobiti neku brošuru pa nekako mislim da je to kraj svega.

Iz odjela prodaje ne nude ništa, nikakve pogodnosti, kažu da mogu na Vip, da je super akcija, na konstataciju da bi plaćao barem 60kn mjesečno više nema razumnog odgovora (npr. kod Amisa je program Pink Plus u osnovnom paketu, a kod Vipa se Pink Plus (da, jedan jedini program, a ne cijeli Pink paket) plaća 45 (!!!) kn mjesečno.)

Kako se nalazim 2km od centrale i na vDSL-u imam brzinu ~20, najvjerojatnije ne mijenjam ništa dok oni ne počnu dirati po uslugama i cijenama. Nakon toga mislim da mi je bolje ići na HT jer možda u selu dovedu FTTC i skrate petlju, a za TV uzmem satelitsku, npr. total.

FitzTN je offline   Reply With Quote