View Single Post
Staro 23.07.2017., 22:12   #726
luka1002
Craken

luka1002's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Zato jer ako to bude radilo 3 mjeseca tako onda ce ove moje raditi 3 godine 100%. jedinos to ih spasava je mozda klima i to na 20 Celziousa da direkt puse u njih.

iskreno neznam kak se to nije zapalilo vec, od kud si? Ovako u HR mislim da mozda tamo na Dinari ili negdje u Gorskom kotaru u sumi su neke normalne temperature?

EDIT:
Kupi jednu gredu i ta 3 kucista uzmi 2, na njih stavi gredu popreko na njih nastancaj graficke a ispod njih kupi foslin, i na foslin stavi maticnu i napajanje. i kad zelis selit samo kazes prijatelju da prime jedan kraj ti drugi i skupa sa foslinom sve preselite. A graficke ce ti biti zahvalne.

P.S. koliko dugo ovo radi, cisto onako informativno da znademo kako jedna rudarska graficka u extremnim uvjetima slicnim onima u Rusiji u Uralu moze zivjeti.

Zašto ne bi radilo? Neznam koje ti temperature imaš na svojem rigu ali moje su više nego zadovoljavaće dok god ventovi rade. Tako da unatoć tome što izgleda "stisnuto" fukcinalno je ,stabilno i tempratura na niti jednoj grafici nije prešla 61 C.
I da pod klimom je na 18C ali bez klime je tempratura bila 4 stupnja veća tako da ventovi odrađuju posao. (nije direktno na klimi već u klimatiziranoj prostoriji)
Rgi je u pogonu nešto više od 2 tjedna.
Zašto bi se zapalilo? POgledaj temperature pa onda prosudi..

luka1002 je offline   Reply With Quote