Citiraj:
Autor Tvrdi
Lg G6 smiješna prednja kamera, lagano zastarjeli hw
|
nisu ti neki argumenti, koliko je loša prednja, jedno 50 puta je bolja stražnja, pogotovo u full manual, a ruku na srce, ne koristim prednju nikad pa ni onda, niti na jednom telefonu pa mi osobno nije dealbreaker.. selfije, ako ti je do njih ionako možeš rokat sa stražnjom i još su efektniji..
kaj znači lagano zastarjeli hw, telefon leti.. mislim bilo bi lepo da je zadnji soc, da se možeš po birtiji hvalit, ali niti ovako ne primjećujem da nedostaje 835.. to što je ostao na 821 nije nimalo loša stvar, LG je i prije pokazao da ne pati na zadnji krik mode po tom pitanju.. po njihovim je riječima bolje koristiti već provjeren i pouzdan čip, kojeg mogu temeljito testirati, a i neke ekstra razlike su nepostojeće, obzirom da su došla vremena kada se te razlike jedva mogu izmjeriti, plastično rečeno.. doduše, glavni razlog je taj što je u ovom slučaju Samsung imao primat radi suradnje s Qualcommom, pa 835 nije bio "dostupan" prije nego je izašao S8..
negdje moraš pregrist, svaki aparat bez obzira u kojoj je klasi, ima svoje pro i contra, ja imam svoje razloge zašto sam na LG-u već godinama, a zašto recimo samsung ne želim ni za službeni, plus stvar potrebe i osobne preferencije.. ovakvim "stavom" ni 2023. neće biti aparata koji će te zadovoljit.. 😎