Citiraj:
Autor locks
prva stvar je pregrijavanje.mob se pri opterećenju doslovno usija.stream,igranje i GPS...
i onda abnormalno troši bateriju.
druga stvar je dosta slabije trajanje baterije u odnosu na Mate 8 i izgleda da sam samo ja dobio spori 5V/2A punjač...bez problema je potrošim za manje od jedan dan.
Tapatalk me zajebavo jer svaki puta kad izađem moram se ponovo ulogirat na svaki forum.probao više verzija i ista stvar.
status bar mi se se zamrzavao iz nekog razloga kao i tipkovnica.općenito dosta nestabilnosti u radu.
verzija FW-a B182...
Mate 8 u pet mjeseci korištenja,ništa,nijedan bug.
super su kod Mate 9 zvučnici,ekran,kamera i izrada,ali eto u kratko vrijeme su me neke stvari iživcirale i nije mi se dalo čekat noviju verziju FW-a...
|
Ti si izgleda naletio na neki falični primjerak. Je, na svom mate 9 sam primjetio da se ponekad malo više grije, pogotovo kod punjenja, no o nikakvom usijanju nema riječi. Evo sad sam ležao u kadi sat vremena i cijelo vrijeme visio na YT. Sve normalno, ni baterije nije puno pojeo. Punjač puni fes brzo. Tapatalk nemam pa neću komentirat, no status bar, tipkovnica, nestabilnosti o kojima pričaš su mi totalna nepoznanica. Jedino sam primjetio ono što je Vorda rekao, da mobile data ponekad gecvrkne. Vidiš, probat ću promjenit stavit sim u drugi utor. Firmware B182 kao i kod tebe.