21.07.2017., 11:08
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Autor burmuz
Bolji je u svjetlini ekrana, pogotovo u HDR-u, no to su nijanse. Nešto kao razlika između KS 8002 i 9002. No, da je razlika ispod 1k kn uzeo bih 9305... često znaju biti full male razlike u trgovinama kad su akcije.
Oled ima ohoho mana, prije bi uzeo taj sony jer baš kako si rekao, objedinjuje najbolje od LCD svijeta s približno dobrom OLED crnom bojom, uniformiranišću i local dimingom. Što to znači: mali input lag, nema burn in-a, svijetliji puno itd...
No, jedna stvar je jasna... vidio sam oled uživo i kad se pokažu scene u mraku, pogotovo one mračne, doslovno mi je bila čeljust do poda. Eh sad, pošto gledam gotovo 95% TV po mraku i volim SF filmove i sl.. oled bi mi sjeo kao budali šamar.
Long story short, ako ne dođe nešto još bolje od ovog sonya, i s obzirom na cijenu, vjerojatno ću kupiti 9005. No, da je cijena približna( razlika do 1k kn ), kupio bih oled. Trenutno je razlika 4-5k kn što je pomalo i ludo, jer toliko bolji nije.
|
Ukoliko 4K nije uvjet, 300kn skuplji je LG oled 1080p ili ti ga 2K. 😁 Uzeo ga nedavno, zadovoljan!
|
|
|