20.07.2017., 22:05
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor alengrosevic
Poslana u Protis na reklamaciju, krivo sam se izrazio u prvom postu, ispravio sam. Da sam uopće posumnjao u takav rasplet situacije, osobno bi im je donio i uručio i čekao da je poslika i zaprimi. Ali zadnja pomisao mi ne bi bila da se ovo uopće može desiti. Hej, pa nekome direktno poništiti jamstvo, pa to mi je nepojmljivo. Mislim 200 kn goriva mi nije toliki problem koliko vrijeme do dolje i nazad, izgubim pola dana. Do sad sam sve reklamacije odrađivao poštom, od mobitela pa do računalnih komponenti. I do sad nikad problema. Ovo mi je prva reklamacija u Protisu i ono banana. Da se razumijemo, slao sam i u MR servis, i u Asbis kao i u Microline i sve je svaki put prošlo bez problema. Da sam ja i poslikao karticu prije slanja, ti stvarno vjeruješ (nakon ovog) da bi oni uvažili moju fotografiju??? ako su spremni skinuti šarafić, da bi uvažili moju fotku kao dokaz? pa da sam ja napravio i u poštanskom uredu prije slanja? Uzalud ti i iskustvo i staž ako te netko namjerno sabotira.
Jedino bi mi bilo pametno da sam odmah sjeo u auto i osobno im odnio na servis. I tu ti prestaje sva ušteda kupnje kod Protisa. U početku uštediš par sto kn i u mom slučaju ako imaš reklamaciju, 250-300 kn te košta put dolje gore sa cestarinom.
|
Ček jel ti stvarno vjeruješ da su ti oni namjerno skinuli šarafić?
Trebaš se smirit i vidjet što će reći ovlašteni.
|
|
|