Ja sad pokusavam prvo srediti stabilnost onda cu voerclockat. Pa do koliko se te vase grafe griju? Moje idu do 80 Celziousa ove rx 470, a ove od rx 570 mini su malo hladnije idu do 78.
Sad sam konacno to sve podesio kak treba sad cemo vidjeti stabilnost.
Igrao sam se malo s trixom i nije mi jasno, ja mjenjam postavke a miner na istom, jel treba miner restartat nakon postavki?
Upomoc, jedna od ovih 5 u Trixu se zblesirala. nezeli ici iznad 300MHZ. I svaki put idem reset pa apply, pa se vratim i opet se sama zresetira na 0 0. Gdje je problem? Struja mozda?
Koliko je moguce vuci Watti iz jedne uticnice? Evo ja vucem 2 kilowata, da nije to problem?
ja sad sve resetirao na defaultne clockove. RX 470 isto pao nakon 2 sata. Sad radi 22 MHS na defaultnima, 570 u banani, jedna graficka nije radila kak treba, a i nju cu sad na defaltne restirat. Pa stavit tako preko noci.
EDIT2:
uspio 5x rx 570 ustabiliti i radi vec skoro pa 12 sati bez problema. Nadam se da ce nastaviti. mislim da je temperatura najveci problem. Daje 105 maximum hashrate. A RX 470 nse ugasio preko noci. I sad jedan GPU zeza. trenutno radi sa 2 ali na 22 MHS sto je slabo za RX 470, no opet mislim da je do temperature jer nemogu nikako stavit jace opcije jer ode na 75 celziousa i onda je nestabilna. Ako tko ima kakvu dieju nek mi napise. isto tako imam error Video Scheduler Internal Error , nesto takvo, sad to rjesavam. Driveri i prvi dio postupka pracen od vacsa u prijasnjim postovima.