View Single Post
Staro 18.07.2017., 21:41   #1921
websenseavoid
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
blabla, imaš to šta imaš jer je parica u banani. udaljenost reana vs udaljenost virtualna nisu iste. to šta si ti fizički na npr 1300m kabela od centrale, ne znači da će atenuacija biti "defaultna" za tu duljinu. netko je u jednom od topika napisao da je telekom zamijenio cjelokupni kabel na istoj relaciji, i da su parametri skočili u nebesa jer je novi kabel tehnički NOV, i najbitnije, nije krpan 1001 put. ti si vjerojatno, ko i većina, na prastarim istrošenim kabelima koji su krpani i pokrpavani, sa pitanje je koliko spojeva i koliko su oni oksidirali. ako ti je to malo, pozovi se na neispunjavanje minimalnih tehničkih uvjeta, raskini ugovor i pređi na mobilnu verziju. imaš vip homebox i tele2 pokućni, preporodit ćeš se u odnosu na adsl ili ovakav vdsl.
Mogao si odgovoriti i bez ovog "blabla". Ili uopće nisi trebao odgovoriti ako ti je moj upit naporan.
Ne želim se pozivati na minimalne tehničke uvjete i odmah raskidati ugovor. Ovu uslugu sam odabrao s razlogom.
Tehničar mi je rekao da na razdjelniku ima slobodnih parica. Valjda nisu sve "u banani" obzirom da ljudi u mojoj zgradi imaju istu uslugu s većim brzinama.
websenseavoid je offline   Reply With Quote