Citiraj:
Autor dada-as
Ma googlao sam i pretrazivao ovu temu i nitko ne spominje ovu najeftiniju verziju RX 570. Razlika u cjeni ove navedene i neke druge sa svim sitim, memorijom, GB i sve ostalo sito je cak i do 500, 600 kuna.
Pa ono neznam sad jel svejedno koju RX 570 uzmes ili ove druge stvarno daju vise MHS?
A naravno da sam Googlao i donekle potvrdio da je hashrate zadovoljavajuc pogotovo naspram cjene, ali jednostavno nemogu da vjerujem da sam nasao ovu graficku u shopu i da joj je cijena donekle normalna. Pa mi je to sve vjerovao ili ne malo sumnjivo, kao da mi malcice smrdi da ta nebi mogla davat dobar hashrate...
Jer je to RX 570 povoljnija u shopu nego ove na njuskalu, pa nevjerujem da daje ova iz shopa vise, mora da tu nesto smrdi. Ali nasao sam sad i 1060 sa 6Gb u shopu, pa mi sad vise nista nije jasno... kak to da sus e pocele pojavljivat kod nas a vani ih jos nema, hahaha (jedino mi je obrazlozenje da kad je bio mining boom da je kod nas toliko zakasnio da su ove graficke dosle kad je mining boom prosao)...
|
koliko sam vidio, kazu da su i te mini ok, samo da je frekvencija memorije velika. u ovom slucaju 7000 mora biti, ako sam dobro skuzio.
sto se tice informacije da ima kartica na web shopovima, u dosta situacija sam im se javljao s narudzom pa su me otkantali i rekli da ih u stvari nemaju. da su rezervirane za nekoga. e sada, to znaci da trebas svima pisati i konkretno pitati

)))
osobno, ako nadjem 570 za 1500, u vrh glave 2000 kn, bih uzeo