View Single Post
Staro 17.07.2017., 19:15   #21
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Šteta zbog ozljede, dojma sam da bi Marin dobio Rođu da je bio 100% sposoban za igru, kako god šteta i to nikad nećemo saznat.
Generalno za mene je Rođo najveći ikad, čovjek je neuništiv, stvarno je privilegija gledat takvog umjetnika.
Što se Marina tiče ne vjerujem da može opet do finala na wimbledonu, ovakav ždrijeb mu se ne bu opet posložio ni za 100 godina, stvarno šteta što nije iskoristio i uzeo.
Možda, ali ja mislim da bi ga teško dobio. Na ovom turniru Rođo nije seta izgubio i do finala je napravio ravno dvije duple na servisu. Strašno je to koliko efikasno i i dobro igra sa 35 na leđima. Za dobit ga u ovakvom izdanju trebao bi Marinu najbolji meč ikad.

Marin može itekako opet do finala. Nadal i Federer će iduće sezone biti još stariji i teško ćže moći održati ovu razinu, Đoković je potpuno out, i u glavi i fizički, Murray je pao u formi.

Rođu je Marin dobio na šampionskom US Openu u polufinalu, prošle godine u Wimbledonu u QF imao tri meč lopte protiv njega. Može s njim, ali kad Rođo ovako igra, moraš odigrati meč života, i još imati malo sreće da ga dobiješ.