Citiraj:
Autor panasonic
Da, realnije je zaljučiti da mobitel ogrebe zrak nego da si ti negdje s njime zapeo.
Ne možeš očekivati da ćeš zaštititi telefon 24h na dan i da nećeš kad-tad negdje ga ogrebati.
Ne stavljaju ljudi bezveze kaljena stalka i gumirane maske po telefonima, nije to samo zbog padova nego i ovakvih nesvjesno napravljenih ogrebotina.
|
Ajde idemo ispočetka.
Znači kada sam zaradiš 6200kn i onda sam platiš nešto što si htio sve ovo vrijeme vjeruj meni kolega da ne da nisam zapeo sa njim nigdje nego mi je žena počela prigovarati koliko pazim na mobitel.[nemislim na tebe da zaradiš nego na sebe da neshvatiš krivo ]
Znači nemogu očekivati da kad dam preko 6k na mobitel da ga zrak neogrebe? ili prašina ili sveti duh možda? Ali isto tako mogu očekivati od svog A5 2015 kojeg sam nosio kao američki kauboj da ima manja oštećenja u 2 godine od mog trenutno S8?
Kao što sam napisao tko vjeruje vjeruje i ja znam kakav sam sa stvarima. Ovo se dogodilo u džepu od trenerke ili na stolu na krpici od naočala? Ili možda u rukama pošto sam toliko sick da nikome ni nedam mobitel u ruke
Shvatio bi da je prošlo 2 3 mjeseca ali kolega pa nisam ja neko balavo smeće kojem je tata kupio mobitel od 6k kuna pa sad trči okolo bezbrižno je-*** si ma*** iskreno koliko mi i pritisak stvara ovaj mobitel nosit ga i sad ovo...
jako razočaran...... šta mi sad vrijedi stavljati i maskicu i sve baš me briga nek propadne do kraja doke ide ide nakon toga nećemo više kupit samsung i mir