Moram ovo napisati nakon nekoliko dana korištenja S8.
Mobitel se ogrebe na zrak. Jako pazim na nove uređaje i imam OCD na nove uređaje. Na stolu ih nedržim na "habavoj" površini kao stol ili slično nego na stolu imam krpicu za naočale na koju naslonjam mobitel. NIkad nenosim mobitel u džepu od hlača ili nekog materijala koji ima mogućnos i malo izgrebati uređaj jedino vrijeme kada mi i je u džepu je kada nosim trenerku, bez ključeva i ičega ostaloga, samo mobitel. Nikad ga ni nenosim u nekim torbicama ili slično, redovno čistim kao da sam mentalno zaostao.NIkad bačen udaren ili nedaj bože nešto drugo,....
Mobitel ima crticu na ekranu lijevo malu koja se dogodila preko noći isusa boga dragoga pitaj kako. Stvorila se neka ogrebotina na pozadini isto.Sa strane gore desno neka ogrebotinica.....
Tko vjeruje vjeruje, hrpu pazim na stvari pogotovo nove a ovaj mobitel je duboko razočaranje po pitanju izdržljivosti.
Mobitel grebe zrak, ako nije zrak onda su možda moji pogledi prema njemu napravili ove štete....kako god ne da nerazumijem odakle ovo sve nego grančini sa Dosije X[ opet ponavljam znam koliko sam pazio i koilko pazim na ovaj mobitel ].
Svaka čast Samsung.....iduci put napravite da čim se otvori kutija mobitel eksplodira....tj napravili ste to već....sorry....