View Single Post
Staro 15.07.2017., 12:05   #49
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kako sam našao, tako je i sad. To već 5 godina stoji tako i radilo je sve dok razdjelnik nije izdahnuo. Iako se razvila velika priča u konkretnom slučaju, podvučem li crtu, jedina je razlika od postojećeg tj. zatečenog stanja na koje sam naišao i sadašnjeg stanja ta što su sad svi spojevi prekontrolirani i bolji. F konektori su nabijeni seljački na kabel bez izolir trake, folija uklonjena i 70% licni je bilo pokidano a neke su i prošle do bakra a vrući spoj sav hrđav i izgrizen korozijom zbog kiše,sunca i ostalih vremenskih prilika s obzirom da je sve bilo na otvorenome. Čak je jedan vrući spoj (bakar) puko i ostao u razdjelniku a to sam jučer našao. To su dakle bili spojevi od qurca i tad je postojala mnogo veća šansa za kratki spoj ili požar. Zamjenjen je crknuti razdjelnik koji je po karakteristikama identičan ovome koji sam ugradio. Praktički ništa nisam "usrao". Sve je kako je i bilo uz poboljšavanje svih spojeva. Nijedna licna ne fali,folija netaknuta i izolirano trakom i ubačeno u vodotijesnu kutiju da opet ne dođe voda na sve skupa.
smuchac je offline   Reply With Quote