View Single Post
Staro 15.07.2017., 00:59   #47
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ti,meni se čini,malo paničariš. Ja radim sa niskim,srednjim i visokim naponom svakodnevno da bih se sekirao oko 12 V istosmjerne struje iz adaptera veličine kutije ipo šibica. Spajao sam ja ovo i prije pa nikad ništa nije izgorilo niti se zapalilo tako da mislim da se malo previše strašiš. Jedino mi nije bilo jasno zašto na obje telke nema slike pa je bila kvaka sa razdjelnikom. Ja sam zapravo samo stravio novog na postojeću instalaciju tj. zamijenio krepanog za novi. Da se je imalo zapalit, već bi se zapalilo od jučer do danas jer je tako spojeno od jučer. Danas su sat vremena obje telke predamnom radile i ništa se nije zapalilo niti izgorilo. Ako nije tad, neće ni sutra jer nije na to spojen neki restoran pa kad upali 5 friteza od 6kW da se nešto s*ebe a dok friteze ne rade da je ok. Neće valjda preko vremenske prognoze bit ok dok Borivoj Čapka priča narodne poslovice a kad dođe spot od Lidije Bačić na CMC da će skočit teret i da će se desit samozapaljenje pobogu... Činjenica je da znaš i to stoji ali malo si ga zafilozofirao preko mjere pa neka mi antenske instalacije nisu struka. Radim to kao hobi jer sam ipak neke slične struke i radim već 11 godina u struci te sam,iako mi nije na čast,u tih 11 godina nakon posla u fušu okačio preko 50 antena i sve rade. Od toga ih je bar 20 imalo pojačalo i adapter. Mučio me je jedino taj dosijei x slučaj šta nema slike gore i bila je caka u s*ebanom razdjelniku. Eto. NHF
smuchac je offline   Reply With Quote