View Single Post
Staro 14.07.2017., 14:49   #5525
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Ugovor sam potpisao s amisom.

Ugovor je sklopljen 07.07.2017 godine na dan kada sam ih nazvao i sklopio ovaj ugovor daljinskim putem! Jeli sada malo jasnije?

Piše na pečatu koji je stavljen ispod oznake operator

amis
VIPnet d.o.o.
Vrtni put 1 - 10000 Zagreb

Pečat ima logo od amisa!

Ugovor ima logo od amisa!

A na potvrdi o sklopljenom ugovoru je logo od VIPneta.

Naravno na njoj je i e-mail od amisa.

No ono što je najzanimljivije na toj potvrdi se spominje i Odjel reklamacija, MMM Agramservis-Vipnet skladište. Tako da je to više namijenjeno za one koji sklope ugovor za mobilni telefon. Očito im služba koja priprema ugovore kasni.

Bitna mi je cijena i usluga koja se daje za tu cijenu. Dali je amis virtualni davatelj usluge ili ne meni je ionako svejedno.

U ugovoru piše pod opcijom pretplatnik želi 24 mjeseca plaćati naknadu po redovnoj cijeni, umanjenoj za 25%

Redovna cijena je određena važećim cjenikom bez popusta.

Mjesečna cijena s popustom 24 mjeseca za paket amis 3u1 iznosi 224,25 kn.

Svi pretplatnici koji ugovore pakete unutar kojih je sadržana usluga interneta u prvih 24 mjeseca korištenja imaju zajamčenu brzinu 100/100 Mbps bez dodatne naknade za istu. Istekom 24 mjeseca operator će početi isporučivati brzinu definiranu ugovorenim paketom.

Ukoliko pretplatnik ne odjavi vremenski pomak najkasnije 30 dana prije isteka 24 mjeseca korištenja isti će se naplaćivati sukladno važećem cjeniku.

Dakle situacija je slijedeća 24 mjeseca 3u1 100/100 Mbps i vremenski pomak za 224,25 kn. Tri mjeseca prije isteka ugovora nazvati i zatražiti novi ugovor od 24 mjeseca, a onda će cijena vjerojatno biti još niža.

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 14.07.2017. u 15:07.
sakomako je offline   Reply With Quote