Da, baš je to tako jer on surfa s posla...
Pali su ti u očima zbog toga? Daj me nemoj farbat

Alonso se vratio tek 2015. Da će se vrariti, znalo se u rujnu 2014. 2012 u rujnu je Ham najavio odlazak iz McLarena. Htio je otići. Momčad ga nikako nije mogla zadržati. Kao ni Raikkonena. Kao ni mene bilo koji ex poslodavac. Sve drugo su priče za malu djecu "ostao bi da su mi...".
Prešaltao si se na njega jer si morao navijati za nekoga tko pobjeđuje. McLaren više ne pobjeđuje, Vettela ne voliš pa ti se 2014 konačno poklopilo. I nadalje je povijest koju ovaj forum pamti
Ti si za McLaren? Ne znam kako bi to itko mogao zaključiti po postovima od 2013 na ovamo
Iskreno, neka svatko misli što hoće. Postoje argumenti kojima možeš dokazati suprotno. A ti argumenti nisu rasizam, hejterstvo, fanbojizam i tako u nedogled.
Što se Šumahera i Alonsa tiče, naletio si na ekipu koja o njima misli isto što i ti o Hamiltonu. Eto vidiš kako je to onda kad ideš dokazat nešto nedokazivima.

Onda dođeš nama koji smo otvoreni za raspravu bez predrasuda i idolopoklonstva te koji nemamo naočale u bojama momčadi
2011. Tada su ga poklopili svi sa grida i šefovi momčadi da igra na jeftinu kartu rasizma. Krajnje licemjerno jer se u F1 jako jako pazi da se nekoga ne uvrijedi po tom pitanju.
Kasnije se pravdao da je to iz Ali G filma ili tak neš... nebitno, svima je jasno na koju kartu je igrao. Nije prošlo.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk