View Single Post
Staro 14.07.2017., 13:44   #1099
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
bog te mazo, svrstao si se sa ovima sto imaju one konjske stitnike za oci...aj neka ti je, nisi hamiltona nikad bas podnosio

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Ma nemoj... Navijao sam za njega drugu polovicu 2007 nakon Alonsovih eskapada i ucjenjivanja do 2012 kad je objavio da ide u Mercedes. Odlaskom iz McLarena za mene je isti kao i Esteban Ocon - nebitan skroz.
Ja nisam ničiji fanboj niti ikoga opravdavam te poštujem svačije mišljenje. Navijam za McLaren i kritiziram ih. Ne napadam ljude koji pišu okolo da je momcad u kurcu...jer je u kurcu i ne ispravljam krive Drine. Tako da ne znam zašto nebi kritizirao nečije razmaženo i pekmezasto ponašanje koje vrijeđa sve osim fanbojeva.
Što se Hama tiče, ponavljam, pođubrio se maksimalno za razliku od dana u McLarenu. To je snaga Ron Dennisa kaj je jebivetravanje držao pod kontrolom. Sad nek sa Biberom isprobava masažere prostate, briga me.

Ti si bio veliki McLarenovac koji je otišao za pop ikonom. "moram navijat samo za one koji pobjeđuju"

Ja McLarenu nikad nisam okrenuo leđa. Ni neću. Vozači dolaze i prolaze, momčad ostaje. Sad navijam za Alonsa. Nagodinu ću možda za nekog drugog tko bude vozio u McLarenu i bude nešto napravio.
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
"Potrosnja" motora i ostalih elemenata debelo na strani Honde, vode u svim pogledima .

http://www.gptoday.com/full_story/vi...after_9_races/
Najgori motor zadnjih 25 godina. Uz sve to, još mu fali 100KS. Stvarno smeće da nemre bit gore.
Pristajem na godinu dana star Ferrari motor. Barem će bit bolji od svih ostalih Ferrari momčadi.
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Svaka čast brko na volji... Ja svaki dan na poslu dodem na ovaj topic za nasmijat se citajuci postove trola vorde.
Kao što rekoh, volim argumentirane rasprave. Ja ih mogu uvijek dati bez ankerpointa tipa "hejter/rasizam" itd

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline