Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ja od tih field agenata ništa nebi uzeo jer je to najveća bagra što postoji u HR bez imalo srca. Imao sam slučaj da su starom čovjeku (skoro 90 godina) ovdje u mom mjestu bacili spiku da se bonovi ukidaju i da mora preći na pretplatu i jadnik potpisao. Stvarno ne znam da ti je ne znam kolika provizija kako imaš srca tako nešto radit.
@Sam Fischer
Odbit će ti prigovor, nemaš ti nikakav dokaz da ti je to obećano i sve što si dobio (dokumentacija) govori da je novi ugovor bez izjave o raskidu s postojećim operaterom. Nadam se da si poslao prigovor u pravom obliku jer ako nisi dočekat će te mail poslije 10 dana da pošalješ prigovor u pravilnom obliku.
|
Hvala na info!
Kakva govna, nemrem vjerovat da sam uvijek popušim neku jebenu foru pri tim prelascima.
Čovjek mi je garantirao da to sve te odjave postojećih operatera idu automatizmom, do 800kn penala oni pokrivaju, nema brige bla bla.
I zovem t.com nakon nekog vremena, nikakav zahtjev za prekid vidli nisu.
A najtužnije je što i bnet služba "u sustavu ne vidi nikakvu dokumentaciju vezano za to".
Kakav scam i šabanluk i u 21. stoljeću, baš za nevjerovat.
Top tier govna su u tim telekomunikacijama, industrija s najvećim operativnim maržama ikad