Citiraj:
Originally posted by masni
nisi tvrdio da si najpametniji, ali se tako postavljaš i to dovoljno govori o tebi - podcjenjuješ sve od reda...
|
Kojesta. Zgodno je to sto ovaj forum pati od vrlo simptomaticnog sindroma raznjupanosti u slucaju da netko zna nesto vise od lokalnih mocnika ili im se (pazi drskosti) usudi suprostaviti, odmah postane meta dusebriznika i moralsita te se caste raznim imenima ala Googler i slicno. Steta, dobrih diskusija nije bilo odavno, sve se svodi na jeftinu psihologiju i ucastele krilatice ala "get a life, kupio ja jucer dva u Pevecu". Ne mogu reci da mi je zao ako vrijedjam neciju tastinu no za dobru diskusiju, koja nadilazi teme srednjoskolskog debatnog kluba i nacina debatiranja u istom, sam uvijek spreman.
Citiraj:
možda se ti osjećaš ugroženo i to se manifestira kroz tvoje "svi ste vi glupi i neuki, ja znam sve" postove...
|
Jos 3 ispita i postajes diplomirani psiholog?
Ali eto, uopce nisi drug. FUDas i offtopic si, a bas je lijepo krenulo... Ajmo mi zato jedno konkretno: "Sto tebe smeta kod ECS-a, slobodno navedes model i ostatak hardvera, uz sto detaljniji opis?"