Citiraj:
Autor vorda22
ne pusim ta namjerna ozljedjivanja i slicne fore...jos se lik nije poslije ni ispricao, niti priznao sto je napravio...bice se ti identificiras sa takvim smecarskim ponasanjem...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
|
Ti ko Điboni u Zlatnim godinama: sam protiv svih na kraju vremena
Vettel se ispričao i priznao krivicu. Javno. I FIA-i. Te je oslobođen krivnje.
Sve dalje je podložno subjektivnim i fanbojevskim interpretacijama i čitanja misli tipa "nije ozbiljno mislio" ili "ispričao se samo da spasi svoje dupe". I tu je priči kraj. Nema daljnjeg uvjeravanja drugih da je tvoje mišljenje ispravno jer to ne vodi nigdje.
Citiraj:
Autor vorda22
A otisao je na 2 day break. Ok, ajmo rec da ako su se bas svi pojavili na proslavi, da je mogao i on. Ali, znas i sam da si imao utakmica di si se koncentrirao i nije te jebala okolina niti 1% prije toga. On je trenutno u zajebanoj situaciji i mora biti na 100%, jebes Vettela i ostale osim na stazi...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
|
Sve 5, nije trebao ići i neka nije išao. Nebi ni ja. Ali što ima pizdit na team bossa što je išao i iz protesta otišao partijat u Grčku?
Sve 5, 2 day odmor, private jet, 2-3 lajne sa guzice Megan Fox... niko nema niš protiv. Ali...ponavljam...pizdit na svog team bossa jer je on išao? Poprilično razmaženo i balavo.
I opet ponavljam: lignja, mekušac, moruzgva, morski klobuk.
I kaj ti nije dosadno više ga za svaki qrac opravdavati. Nije sveta krava u koju se ne smije dirnut.

Lik je ljiga i bok.

ni blizu skormnog momka i fokusiranog pilota sa početka karijere.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk