View Single Post
Staro 12.07.2017., 10:49   #2091
slow_down
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2017
Pozdrav ekipa, novi sam tu na forumu što se registracije tiče, ali čitam vas odavno.
S obzirom da imam jednu rx480 8gb Sapphire nitro oc u svojoj gaming konfi, odlučih se probati s miningom. Prateći upute pokrenio sam ja sve to, i više manje mi je sve jasno. Nisam modao bios, znači samo sam sljedio upute iz prvog posta.

1 ) Na stock postavkama, u sobi koja je vruća bila skroz u 5 minuta minanja, temperatura je dosla na 82 stupnja i tako se odrzavala sljedecih 10ak minuta, znaci samo me je zanimalo kako to sve funkcionira, pa sam tio isprobat dali će funkcionirati.

Ali jel normalno da je temperatura tolika ? S obzirom da nisam ništa dirao, btw soba u kojoj je komp je bila bolesno vruća, temperatura slična onoj vani jučer oko 17h znaci +30.

2 ) Osim tog zanima me još nešto, s obzirom da taj komp koristim za gejmanje... Isplati li se rudariti s takvim kompom, sve je pod garancijom jos godinu ipo minimalno...

3) S obzirom da sam spreman uložiti 10-15k kuna, nakon što se još malo educiram i još bolje skužim sve, Nvidia ili Amd, gledajući dugoročno ?
slow_down je offline   Reply With Quote