View Single Post
Staro 11.07.2017., 14:17   #1028
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Apropos Mike.
Meni je bio iznimno drag vozač. Impresionirao je sve svojim debijem 1993. uz Sennu kada je mjenjao Michaela Andrettija.
Bio je iznimno duhovit Finac spreman za zezanciju sa svima i uvijek spreman za interview.
Onda je došao Adelaide 1995.
Promjenio se nakon toga dosta.
Al treba bit iskren i reći da je kvaliteta 90-ih bitno pala u vozačkom smislu odlaskom Mansella,Prosta,Senne...
F1 je vapila za novim zvijezdama i duelima i sve je palo na Schumachera i Hilla u jednom trenutku. Dolaskom Villeneuva se htjelo malo napunpati rivalstvo ali nije to bilo to.
Po meni tek pocetkom 2000. su dosli pravi vozaci poput Montoye,Raikonena,pa onda i Alonsa i Kubice spremnih stvarno parirati Schumacheru.
Tako da vjerujem da je Schumacher izjavio da mu je Mika bio najveci rival ali samo do 2001. nakon toga imao je gore spomenute po meni teže protivnike ali tada je on imao oružje u rukama, nadmocni Ferrari i dvojbeno FIA-u mogli bismo reći.
Mika će mi uvijek ostati u sjećanju ali treba si priznati ireci da je ipak imao dosta ispodprosječnih utrka,pa čak i onaj ispodprosječni Coulthard ga je znao pobjediti. To si Schumacheru nije moglo dogoditi niti od Irvinea niti od Rubensa.
Romul je offline