View Single Post
Staro 11.07.2017., 12:03   #6495
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Manwex Pregled postova
Jeste li zadovoljni sa uslugom Bneta?

Još prije par mjeci su tu na Kastvu provukli svoj koaks, stavili nam na oglasnu ploču da je njihova usluga dostupna ovdje ali nemam nikakvih iskustva s njima.

Trenutno sam na Iskonu 30/5 ali u zadnje vrijeme linija često puca, brzina pada i slični problemi pa se razmišljam prebaciti kod njih. Bilo bi me nešto skuplje nego Iskon ali bi dobio i veću brzinu.

moje 5-godišnje iskustvo s b-netom ti je u početku dok nisu signal poštelali bilo je nekih desetak dana problema s telefonom pretihi dolazni pozivi nakon toga s tehničke strane sve ok brzina kolko platiš i dobiš,TC7200 router - nebi mu škodilo da ima ipak malo bolji wi-fi na 2,4 je radio ok ,na 5 samo sa odabranim karticama , slabi domet bar kod mene ,tako da sam nakraju bio prisiljen kupit svoj router u principu ništa što se nedešava i kod drugih operatera.ono što je katastrofa i što me otjeralo od b-neta je tehnička podrška osobito tehničari vanjskih firmi koje rade za b-net,a kolko vidim tu se čak i pogoršalo u zadnje vrijeme ,susjeda mi je čekala 10 dana izlazak tehničara za zamjenu recivera što je po mom sudu ipak malo previše,ako je izbor bakar ili bnet svakako se bnet više isplati ali treba i normabelčiće pripremiti zlu netrebalo

-

skalar je offline   Reply With Quote