Evo da ja izložim drugu tezu da u nadi potaknem malo kvalitetniju raspravu
Dakle ako timovima je najbitnije i praktično prvi cilj, je biti konstruktorski prvaci, zašto nebi htjeli imati dva najbolja vozača koja mogu dobiti?
Konkretno ako je to Alonso koji je slobodan i nudi svoje usluge čak javno, a sa druge strane imamo recimo SF koja očito baš i nije zadovoljna učinkom svojeg drugog vozača onda bi bilo realno za očekivati da će management razmotriti Alonsa.
Pogledajte tablicu kontruktora do sada, i sad probajte zamisliti da je od početka sezone na mjestu RAI sjedio ALO, mislite da bi Mercedes bio prvi u kontruktorskom poretku?
Svi se manje više slažu da je SF70H najkonkurentniji bolid ako se pogleda sezona do sada. Možda malo je slabiji u Q3 od Mercedesa ali u utrci je bolji i bolje koristi Pirellijeve gume.
Naveo sam samo primjer SF jer oni su upravo kada nitko to nije očekivao doveli baš RAI 2014. da vozi uz njihovog neprikosnovenog broja 1 u nadi da će pojačati svoje momčadske šanse u odnosu na prijašnje godine kada bi gotovo sve bodovoe skupljao samo ALO.
Nemam nikakve inside info samo gledam iz druge perspektive što su prednosti dva jaka vozača u odnosu na trenutni setup koji imaju SF i Mercedes.
I na kraju Bottas - nema sumnje da je dečko brz. No ima li on ono što treba da postane prvak pored HAM i VET? Ja nekako ne vidim to.
Da bi bio prvak moraš imati one drskosti i agresivnosti. Mislim da je poput ROS iz 2014/2015 koji je shvatio da bi dobio HAM mora igrati i prljavo,mora mu se uvući pod kožu, mora ga izgurati sa staze, mora izvući sve pa i nešto što nije on po svojoj prirodi da bi postao prvak.