Citiraj:
Autor tiki66
Zanima me malo ovaj Turbo internet, imam par pitanja ako je tko voljan odgovoriti:
http://www.bnet.hr/internet/turbo_internet#?of=tab1
1. Mogu li iskoristiti postojeći koaksijalac koji je već u zgradi (da se spoje na onaj od antenskog sustava), ili mora biti bušenja i kanalica?
2. Postoji li još uvijek ona caka da uz internet puste i 40 analognih tv programa?
3. Turbo 120 za 10kn - ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, iduća 24 mjeseca imam tu brzinu za 10kn?
4. Vidim u cijeniku najam rutera se plaća, znači ako uzmem wifi ruter to je još dodatnih ~30kn na ovu cijenu?
Uvijek VIP ima neke skrivene cake i mala slova, stoga volim provjeriti...
|
Ja sam u Rijeci točnije na Srdočima pa da ti se javim
1. Kod mene u zgradi uredno koriste postojeći koaksijalac u zgradi. Bilo je manjih problema sa postojećim kabelskim operaterom jer je shvatio da mu posao odlazi u k... ali to je riješeno

. Samo su mi promijenili utičnicu u zidu. Bilo gotovo za 10 minuta.
2.Frend mi na vojaku ima samo internet i može gledati analogne programe. Mislim da ti to ovisi kako je izvedena postojeća koaks instalacija. Ja sam uzeo 3d paket sa 50% popusta. Dođe me sada sa Turbo 120 cca 145 kuna.
3.Uzeo sam tu brzinu, ali možeš je dobiti i ako nemaš ugovor. Odnosno ugovaraš samo brzinu na 24 mjeseca.
4. Wifi router sam dobio po defaultu, mislim da ti svi operateri danas daju standardno.