View Single Post
Staro 11.07.2017., 08:30   #6490
toshiro
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Zanima me malo ovaj Turbo internet, imam par pitanja ako je tko voljan odgovoriti:

http://www.bnet.hr/internet/turbo_internet#?of=tab1

1. Mogu li iskoristiti postojeći koaksijalac koji je već u zgradi (da se spoje na onaj od antenskog sustava), ili mora biti bušenja i kanalica?
2. Postoji li još uvijek ona caka da uz internet puste i 40 analognih tv programa?
3. Turbo 120 za 10kn - ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, iduća 24 mjeseca imam tu brzinu za 10kn?
4. Vidim u cijeniku najam rutera se plaća, znači ako uzmem wifi ruter to je još dodatnih ~30kn na ovu cijenu?

Uvijek VIP ima neke skrivene cake i mala slova, stoga volim provjeriti...
Ja sam u Rijeci točnije na Srdočima pa da ti se javim

1. Kod mene u zgradi uredno koriste postojeći koaksijalac u zgradi. Bilo je manjih problema sa postojećim kabelskim operaterom jer je shvatio da mu posao odlazi u k... ali to je riješeno . Samo su mi promijenili utičnicu u zidu. Bilo gotovo za 10 minuta.
2.Frend mi na vojaku ima samo internet i može gledati analogne programe. Mislim da ti to ovisi kako je izvedena postojeća koaks instalacija. Ja sam uzeo 3d paket sa 50% popusta. Dođe me sada sa Turbo 120 cca 145 kuna.
3.Uzeo sam tu brzinu, ali možeš je dobiti i ako nemaš ugovor. Odnosno ugovaraš samo brzinu na 24 mjeseca.
4. Wifi router sam dobio po defaultu, mislim da ti svi operateri danas daju standardno.
toshiro je offline   Reply With Quote