Ovako ja sam isprobao sve redom operatvine od M$, trenutno sam na XP, najbolje su mi se pokazali WIN 95 i Win 2k i to bez ikakvog pogovora, 2k je solid rock ne lupas glavu oko njega, dok mi se npr Win2k Server edicija posebno svidja, ona je olika onoga kakav treba da bude svaki operativni sto se tice stabilnosti, dok sam ga koristio ni jedanput mi nije pao, dok jeste swopovao 2 puta memoriju zbog velike temperature procesora ovo pricam za konfiguraciju koju sam imao AMD k-6 400MHz sa 96 rama, i to sam jos plus radio na njega i imao instaliranih igrica masu. Dok XP je vise kic nego operativni brzo ce to shvatiti ljudi jer ima mnogo stvari koje nema 2K, malo je laksi konfiguraciji, ali lako pada, i sto je jos gore lako se krakuju paswordi, korisnika...... a i preko mreze zna da se lako obori dok 2K samo kulira na sve ovo ........
dok se ponasa fino, na novoj konfiguraciji Athlon XP 1700+ 256 ....
i da sa cime je poceo forum mislim da ga je tip hibernirrao ili ga je ostavio da se sam hibernira posle odredjenog vremena pa nije, xp dobro zapisao memoriju, i pojavljuje se error, a inace to mu je bag medju ostalim bagovima.
XP