Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 10.07.2017., 09:19   #9094
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
D3 je za one koji nemaju živaca razmišljati, vole šarene spellove i žele max level lika u 15 minuta boostanjem ili par sati solo. PoE je u svemu ostalome konkretnija igra.

Po čemu vidiš tri stepenice iznad Diablo 3? Da me krivo ne shvatiš, stvarno me zanima, uz informaciju koliko si sati igrao PoE.

Sam nisam igrao PoE previše, daleko sam od end gamea, ali sam ga sigurno odigrao par desetaka sati. Znam da je razlog zašto sam igrao radije D3 relativno sporo opremanje lika i kombiniranje spellova u PoE. Nisam imao volje i zato sam lupao po D3.
POE sam igrao 2 ili 3 puta po par sati, znači nekih 15-tak sati sve ukupno.

Super mi je u početku bilo, ali dobro veliš, fali mi boja, fali mi efekata itd. Ono što mi nije odgovaralo je mapa koja je na razini 16 bitnih igara starih 20 godina + to što svaki patch koji je došao je doveo nešto drugo, a to je bilo toliko različito od patcha prije toga da sam imao feeling da igram drugu igru.

D3 je naravno daleko od toga da bude nešto više od solidne igre, ali generalno igra je dobra. Ne ulaže se u nju, ni vrijeme ni kadar, pa igra stoji. Na žalost. Možda nisam objektivan, ipak je blizzard meni iznad svih, ali meni poe nije sjeo nikako. Dao sam mu priliku i ništa.
Mommistake je offline   Reply With Quote