View Single Post
Staro 09.07.2017., 23:30   #560
damirb22
Registered User

Datum registracije: Jul 2017
Ja baš zato i želim to sigurno pohraniti na papir i onda znam da sam na miru. A ne da mislim hoće li mi netko provaliti kroz wifi ili ovdje ili ondje. Čitao sam da kada se to stavi izvan računala na papir, da je to onda baš najsigurnije.
I ako se predviđanja ispune, kada će jednog dana jedan btc vrijediti milijun dolara, što vidim da govore mnogi financijski stručnjaci, onda ja želim da sam siguran da me je moj bitcoin dočekao, a ne da gledam jel mi se kompjuter u međuvremenu pokvario ili da se u međuvremenu razviju programi koji mi to pokradu.
Htio bi baš mirno spavati i to čuvati za neka buduća vremena.

I puno sam baš čitao da je paprinati novčanik najsigurniji, sada me još samo zanima jel ok gornja metoda, koju sam linkao, za izradu novčanika.

A rekli su mi na jednom drugom forumu da je ok, ali kada sam ja u strahu i htio bi čuti što više mišljenja.

Citiraj:
Onak za biti najsigurniji je drzat sve na nekom linux racunalu koje spajas online samo po potrebi i samo za cryptovalutiranje
A ja sam pročitao da je problem i ako se računalo pokvari i onda se mogu također izgubiti bitcoini.
Ali osim što želim sigurno rješenje želim i jednostavno rješenje. Što će mi kompletno računalo koje mi služi samo za čuvanje bitcoina. :/
damirb22 je offline   Reply With Quote