Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 09.07.2017., 17:07   #1872
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
Znas kako bi to bilo moguce , kad bi taj Daikin bio slab za prostor u koji je stavljen pa se muci da dostigne zadatu temp . Znaci samo u slucaju da se taj Daikin forsira i da radi na maximumu isto kao i LG tj gubi funkciju invertera .
Da, to je vrlo vjerojatna dijagnoza.

Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
Koje su najnize temp kod tebe u Korculi ?
Koliko si para spreman da das za kupovinu klime ?
Imam od 2002-do 2005 prosječne temperature.

S vremenom su maximalne narasle u najgorim danima ljeta jako blizu 40 konkretno kod mene a kada je najhladnije vani preko zime, konkretno kod mene zna ići i do -7 ispod nule. To ne traje dugo ali se zna desiti max tjedan dana zaredom. Prosjek zime je oko nule +/- 4 stupnja.

Prizemlje izgleda ovako:

Ulazi se s gornje strane a dolje su velika vrata za dvorište. Desno je kuhinja s malenim prozorom i trpezarija a lijevo dnevni boravak.
Lijevo je i stubište za penjanje na kat. Tu isto isto idu vrata da toplina ne odlazi iz prostorije. Dimenzije su prema ovome 404x843 ilitiga 30-ak kvadrata kako sam i mislio te je sve novo. Od gradnje,prozora te izolacija od 10cm stiropora s fasadom. Ne bih kupovao smeće a s druge strane, ne bih se i preseravao i bacao pare. Kupio bih ono što mi za takav prostor treba da ga dobro zagrijem zimi i malo ohladim ljeti. Ne bih žalio novce koliko god da treba ali ponavljam,ne bih se ni preseravao. Eto.
smuchac je offline   Reply With Quote