View Single Post
Staro 09.07.2017., 10:10   #2032
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor mariomario Pregled postova
hehe))samo ne kontam zasto koristis speedport ako vec imas asus ?
speedport mi je u drugoj sobi i služi za tel i max tv,a i nekako ako plačam 30kn svaki mjesec za uređaj onda i očekujen da bidne ok ,mada sam svijesan da su to velika očekivanja, u nešto manje od godine i pol da mjenjaju 7 uređaja očito
da su i oni svjesni da nekaj s tim speedportima ne štima,samo je sad prvi puta da tako masivno utječe na maxtv,smrzava sliku i ton na sekundu -dvije ,prilikom reseta radi dobro nekih sat vremena pa onda ispočetka,za internet ga odavno ne koristim,a da nema žene i onog "ako plačamo tel. onda moramo i imati telefon, nebi ga ni raspakiravao iz kutije,ovak žaliti se nema smisla, pa onda nek nosaju zamjene,morti i njima dođe u glavu da bi im bilo jeftinije možda koji euro više dat za uređaj kak treba,pa da imamo jedan od početka do kraja ugovora,mada čisto sumljam jer koliko čujem onima koji odabiru uređaje plača ovisi o startnoj uštedi ,a ne o sveukupnim troškovima uređaja.

Citiraj:
Autor android-split Pregled postova
I meni slika trokira u zadnje vrime. Trzne na sekund i vrati se. Nekad imam ton nema slike. Prebacim, vratim i onda ima i slike. Reboot i reset nisu pomogli. I meni nije popravija zvuk ovaj "update" stb-a
Tiho i dalje. Čak bi reka i tiše. Prije sam kad bi iša spavat stavija tv na 6, a max na 5. A sad tv na 15, a max na 5 da bi dobija istu/slicnu razinu zvuka. Nije mi to nesto bitno ali...
u stb-u očito nije problem jer eto priključen na asusa radi savršeno jučer navećer sam 5 sati testirao preko asusa direktno spojenog na ont i nema nijednog trzaja,ton normalan sve 5,uključujući i hd kanale,
ono kaj se najvjerojatnije zbilo je da sa updateom stb-a je nešto ušlo kaj nepaše firmwareu speedporta,samo neznam zašto nitko kod njih neprovjerava software prije nego se pušta u upotrebu.

P.S. eto No.7 stigao od toga No.2 "AC"

eto radi bez trzanja nakon jedno 10 učitavanja speedporta

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 09.07.2017. u 13:26.
skalar je offline   Reply With Quote