View Single Post
Staro 09.07.2017., 08:31   #3050
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Hvala na preporuci,pogledam K3.
Htio sam prvo Asrockovu K4 ali su je pametnjakovići discountali i zamijenili s Gaming X modelom koji je u biti isti samo su neke feature poput USB Type C i USB 3.1 gen2 izbacili što mi se nimalo ne sviđa pa je ona otpala.
X370 Prime Pro mi izgleda dobro.

Neću B350 jer stvarno rijetko mijenjam hardware pa mi nije žao uložiti 20-30 eura više ako će mi trajati duže.
Nisam znao ovo za K4, koliko sam sada vidio K4 ima problema sa memorijom, ne podržava više od 2933mhz, navodno je postala EOL. Gaming X nema i IR Digital PWM controller. B350 carbon ti je najbolja b350 ploča, ima isti VRM kao i x370 Carbon.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
A gdje se to prze?
Evo trenutacno igram Overwatch, gledam twitch na drugom monitoru i kodiram film...najvisi temp vrma je 58c.

Otvoreno kuciste i stock cooler. A u sobi je ko u paklu vruce.

Evo sam sad cinebench nabio, najveca temp vrma je 62c. Ponovio test par puta, nije preslo 63c.
Samo 58C, sigurno nemaš vent na VRM-u? Neznam kakva je situacija tu sa R5 1600 ali znam da su na R7 1700 na toj ploči VRM-ovi išli preko 110C u video renderingu. Ako već kupuje po meni za te novce neka druga ploča tako da eventualno može u budućnosti preći na neki 8c Ryzen.
Old.machine je offline   Reply With Quote