View Single Post
Staro 08.07.2017., 20:45   #3047
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Hvala na preporuci,pogledam K3.
Htio sam prvo Asrockovu K4 ali su je pametnjakovići discountali i zamijenili s Gaming X modelom koji je u biti isti samo su neke feature poput USB Type C i USB 3.1 gen2 izbacili što mi se nimalo ne sviđa pa je ona otpala.
X370 Prime Pro mi izgleda dobro.

Neću B350 jer stvarno rijetko mijenjam hardware pa mi nije žao uložiti 20-30 eura više ako će mi trajati duže.

Moram nešto naći ovih dana pa da naručimDobro haj necu se sekirat hoce nece posralo me je jbg, u redu. Otic cu sutra u firmu gdje sam uzeo komp i rec da poprave da me interesuje sta kako, samo nije mi jasno sto su stavili naljepnicu na poklopac kucista da ako se skine da se gubi garancija, samo nek naplate sutra išta i mogo bi ja ic drugi put u zatvor.
Dobro haj necu se sekirat hoce nece posralo me je jbg, u redu. Otic cu sutra u firmu gdje sam uzeo komp i rec da poprave da me interesuje sta kako, samo nije mi jasno sto su stavili naljepnicu na poklopac kucista da ako se skine da se gubi garancija, samo nek naplate sutra išta i mogo bi ja ic drugi put u zatvor.

Što se tiče overclocka mislim standardni na 3.8 ili 3.9 ako napon ne bude sulud.
Trenutno imam Raijintek Themisa za CPU cooler na FX-u pa sam kontaktirao proizvođača ima li AM4 brackete,nije mi do korištenja stock Wraitha iako je on daleko bolji od Phenom II/FX stock coolera
robimarko-bug je offline   Reply With Quote