View Single Post
Staro 07.07.2017., 12:53   #2148
Markich_X
Registered User

Datum registracije: Jun 2017
Ovo kad vam tehničar kaže da ćete moći gledati HD kanale, to se prvenstveno misli na tehničku mogućnost, a ne da ćete dobiti besplatno HD kanale. HD kanali su vidljivi kada je zadovoljena tehnička mogućnost + imate uključen dodatni programski paket koji sadrži HD kanale (bilo to onaj samostalni "HD paket" ili "Sportski Plus HD"). U osnovnom programskom paketu nema HD kanala!

Ja sam ih zvao i prijavljivao smetnju vezanu za HD kanale jer imam novi MAXtv prijamnik, a za sve kanale gdje se inače prikazuju HD kanali (od 30 pa nadalje) je pisala greška "Nedovoljna propusnost internetske veze". Budući da sam ovdje pročitao da dosta ljudi može gledati HD kanale, mislio sam da se kod ovog novog MAXtv prijamnika dobiju HD kanali u osnovnom programskom paketu (fora je zapravo što većina vas ima uključen "Sportski Plus HD" paket, a ja ne). Rečeno mi je da moram imati uključen dodatni programski paket koji sadrži HD kanale. No, ipak su mi nešto čačkali po liniji pa sada više ne stoji poruka "Nedovoljna propusnost internetske veze" nego stoji "Program je dio paketa za kojeg nemate pretplatu".

Dakle, plati bajo pa ćeš imati HD kanale!
Markich_X je offline   Reply With Quote