View Single Post
Staro 20.11.2005., 19:15   #37
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Već za nekih 200tinjak € možeš uzet najslabiji model nekog Rotel pojačala (ne mora baš bit rotel, ima dobrih pojačala i u klasi do 20W koji su kod nas nedobavljivi jer smo tržište koje guta snagu, a ne kvalitetu), novog naravno, a za zvučnike, kako što rekoh, ukusi su različiti, no vjerujem da se za 1000Kn može naći za svakog ponešto u klasi kutija do 5-6 litara. Recimo, JBL, koji su oko 1000-1200Kn.

A komentare poput "nemaš sluha" neću ni shvaćat zaozbiljno, kao da mi netko kaže da je FIAT Multipla krasan automobil i da mi kaže da nemam ukusa. Znam ljude koji deru debeli kredit za taj model jer im je ultimativni dizajn, no meni osobno liči na gajbu. To je stvar ukusa...a ako nekom smeta, nek se okrene, a ne da lupa bezrazložne komentare i dokazuje svoju...nnda
Ja bi se osobno prije objesio o zid srama, nego stavio iznad avatara lada samara i logo hgspota. A zašto? To je moj razlog, ali ne idem za tobom da ti tupim kako si takav i onakav.
Znaš li uopće što znači lada? Znaš li kako se zove lada u Rusiji? I jel znaš zašto?
Tko sad nema sluha?

Do 2500Kn? Novo? Evo ti odmah iz HGspota.
Digitalni A/V Receiver YAMAHA RX-V357, crni, 5.1, 5 x 90 W 1.445,00

Zvučnici JBL Control 1XTRS, par, 80 W RMS, crni 997,00

Zadnje izmijenjeno od: Roller. 20.11.2005. u 19:26.
Roller je offline   Reply With Quote