05.07.2017., 16:46
|
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor Prezime
Da, Tele2 je podjelio vise od 10000 tih routera, a tu na temi se javilo cetvero koji su imali problema.
|
Citiraj:
Autor Prezime
@warlock25
Mozda su imali neispravne routere, koje su drugi vec isprobavali i vratili
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Druga stvar, previše je problema sa Huawei uređajem da bi to bila priča "podjelili 10000, 5 ih nevalja, korisnici ih pokvarili". 
|
Razlike su gdje točno?
Inače van PCE imaš recenzija korisnika na uslugu na f.hr, imaš i bug.hr, imaš i FB i hrpu sličnih servisa kad ubaciš u google. Je li do korisnika ili opreme, uopće ne ulazim u to, ali činjenica je da je žalbi masu, pod masu mislim na puno više od 4. Uostalom ista je priča i sa T-com i Speedport V724W  -->
Citiraj:
Autor Prezime
Il citiraj kaj sam napisal il se ne trudi, jer dalje od ovakvih izmisljotina ni ne citam, jer i ostalo je sigurno samo daljnja izmisljotina 
|
Rekao si točno ono što sam ja napisao, koja je razlika jesam li citirao ili napisao? Inače duguješ mi demonstraciju kako ti radi remote pristup na router preko noip.com, ne očekuješ se valjda izvuć ovako lako? 
Al evo, za tvoju dušu;
Citiraj:
Autor Prezime
Da, Tele2 je podjelio vise od 10000 tih routera, a tu na temi se javilo cetvero koji su imali problema.
|
Citiraj:
Autor Prezime
@warlock25
Mozda su imali neispravne routere, koje su drugi vec isprobavali i vratili
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Druga stvar, previše je problema sa Huawei uređajem da bi to bila priča "podjelili 10000, 5 ih nevalja, korisnici ih pokvarili". 
|
Razlike su gdje točno?
Inače van PCE imaš recenzija korisnika na uslugu na f.hr, imaš i bug.hr, imaš i FB i hrpu sličnih servisa kad ubaciš u google. Je li do korisnika ili opreme, uopće ne ulazim u to, ali činjenica je da je žalbi masu, pod masu mislim na puno više od 4. Uostalom ista je priča i sa T-com i Speedport V724W 
|
|
|