View Single Post
Staro 05.07.2017., 14:03   #10317
vlado
Registered User
Moj komp

vlado's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
1. "Samo rezultat bez finese i taktike." -- Dobra taktika i finese u igranju zapravo razlikuje izvrsne igrače od onih prosječnih, što u igri rezultira dobrim winrateom. Nikako drugačije.

2. "Klinjo (imam 44 godine tak da ste mi svi klinje)" -- A mislim, neš ti izjave...

3. U vezi situacije s Loweom, radi se o prosječnom noobu. No kad netko napiše rečenicu pod točkom 1. radi se ili o "newbu" ili pak "noobu", s tim da je ovo prvo još razumljivo.
1. uopće nisi čitao prethodne postove

2. kljinje ste da,nemate pojma o old skuul shemama.da vam dadem čačkalicu nebi ni zube znali istrijebit ;-)

3. da,da.ovo je pravopisni forum gdje se gledaju gramatičke greške,navodnici,metodologija izričaja ... :-)

opušteno sine.nisam hejter ali ako me nešta smeta to ću reć ali neću nabijat susjedu na glavu makar lik nema pojma o wot-u

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Warpack je ubio ovu igru kao i WOWs....I još se devsi prave grbavi a jedan od njih (bivši dev) je u toj ekipi koja prodaje to cheat smeće za masne pare..koja govna....Zato na konzoli sad igram niže tiere casual stil bez uplate ikakve love... ko ih jebe
Upravo to. Uzmeš Matildu i udri bolitedupe! :-D

Zadnje izmijenjeno od: vlado. 05.07.2017. u 14:14.
vlado je offline   Reply With Quote