@Icy
Upravo to...cini mi se da kod Tesle nema tih problema. Ono sto sam citao da sanacija ogrebotina na Tesli košta na desetke tisuća dolara jer je cijela karoserija aluminijska a s aluminijem je puno teze raditi za razliku od lima...i ima ful malo ekipe koja popravlja aluminij.
Što se tiče ekologije sasvim legitimno je da se ekipi jebe za to, dali se netko s tim slaze, nebitno je. Postoje euro norme i regulative pa nek se na toj razini vodi briga o tome. TO me podsjeca na ono sa sprejevima koji štete ozonu. Nemoj takve proizvoditi pa ih ekipa nece moci kupovati.Jelte
@Guls Ne cudi me cijena zamjene baterije s obzirom da je to najskuplji dio auta, iako cisto sumnjam da ce netko tko plati teslu 100 tisuca dolara/eura vozit narednih 8 godina a kamoli mijenjati baterije

Sa daljnjim razvojem baterija sigurno ce im padati cijena, a i gubitak kapaciteta nece biti toliki...
Sto se tice kolegice jesi li siguran da nije uspjela doci do Poreča? Pa to je 250 km....a deklarirani domet je ako se ne varam 600 km....sumnjam da bi bila tako velika razlika.