View Single Post
Staro 20.11.2005., 16:27   #32
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Originally posted by Roller
Prema mojoj procjeni je snobizam kupovat 2.1 sustav za računalo za 2000Kn, jer za te novce se može ubost pristojno pojačalo i 2 bookshelf zvučnika koji su i kvalitetom i dugotrajnošću iznad plastičnjaka.
Sad da ne bi bilo da ne znam što nude jedni takvi zvučnici, slušao sam Gigaworks 7.1 na audigy kartici, zvuk je fenomenalan, ali u stereo produkciji ga jedno yamaha pojačalo + 2 infinity, B&W, Celestion ili slični zvučnici pojedu za doručak, kako kvalitetom zvuka, tako i kvalitetom izrade.
A i da bi određeni sustav imao THX proizvođač mora platit brdo love, samo da bi nakeljio naljepnicu, a i samim time ta naljepnica se plaća, premda ima sustava bez dotičnog certifikata koji su jeftiniji, a zvuče mnogo bolje.
Audio oprema je poput parfema, ima skupih koji su dobri, ili loši, a ima i jeftinih, koja nam se sviđaj svojom zvučnom slikom. Sve je stvar osobnog ukusa.
A još uz to, da li ima itko ovdje tko ima određene kutije i pojačalo da je bio prezadovoljan zvukom i da je zadovoljan već par godina. Nema...svatko uvijek teži nečem još višem.

Doma imam za gejmanje najjeftiniji creative 5.1, a za slušanje glazbe technics pojačalo i cd player, aiwa deck (nije u funkciji), thorensov gramofon (pao u zaborav) i sony esprit kutije koji su već 10-15 godina u funkciji i vrijede svake lipe koliko su koštali, a cijena je iznosila oko 1000 DEM.
Ako je to tvoje mišljenje, ti stvarno nemaš sluha
Vjeko je offline   Reply With Quote